English
Web Design Hrvatska
Naslovna arrow Članci arrow najpovoljniji web hosting u hrvatskoj
najpovoljniji web hosting u hrvatskoj E-mail

Ako već imate web site ili planirate imati web site ili pokrenuti online trgovinu, morate razmišljati o web hostingu.
Radi se o tome da postoje mnogi faktori o kojima morate voditi računa pri kupovini web hostinga i zato ne dajte da pogriješite jer na kraju plaćate više.
Jeftinije nije uvijek bolje ali kod nas dobivate jeftino i dobro a da biste se uvjerili u ovo mi vam dajemo web hosting tjedan dana na probu da sami odlučite da li vam odgovara.

Vječno je pitanje kakav hosting odabrati, UNIX ili NT?
Iako je Unix No1 i bio je jedini izbor pri razvoju interneta njegove prednosti su i danas vidljive a to su:
-    lagano ga je konfigurirati,
-    odlično i pouzdano za namještanje dozvola – pristup datotekama te također većina skripti su napravljene a koje podržavaju Unix platformu.
-    UNIX također nudi skripting jezike poput Perla i PHP.

NT je Microsoftovo dijete. Za razliku od Unixa, masu puta ćete biti u situaciji da kontaktirate administratora radi postave dozvola na vašem web hostingu. Pozitivna strana je da NT hosting podržava aplikacije poput ASP, Access te FP i skripting jezike kao što je Perl, Cold Fusion te ASP.

Druga veoma bitna stvar je imati kontinuiranu podršku da bi vam se vaši problemi učinili što manjima.

Neki od ponuđača hosting usluga će vam naplatiti uslugu pokretanja posla te također morate biti oprezni prilikom kupovine da vam ne bi uvalili skrivene troškove. Konkretno, mi u MSD doo nemamo nikakvih skrivenih troškova.

Prostor na disku je jedna od najbitnijih stvari a da bi imali komociju prilikom korištenja hostinga gledajte da dobijete što više web prostora za što manje novaca, logično. Ako ste početnik, najmanji Starter paket će vam raditi besprijekorno a ako ste napredniji korisnik predlažemo vam Bronze paket.

FTP pristup i CPanel pristup će vam omogućiti korištenje mnogih alata kao File manager gdje ćete moći postaviti vaše fajlove upotrebom web sučelja. Također mnogi drugi servisi i programi koji uobičajeno ulaze u Cpanel su vam na usluzi.

CGI-BIN je također ovdje za sve pakete a pridonosti interaktivnosti vaše Internet stranice. Vrlo važno je ako želite kreirati interaktivne forme itd.

EMAIL je također vrlo bitna stvar a mi vam nudimo web mail i mail postavke za sve pakete tako da ako ste udealjeni od svog računala gdje imate pristup Outlook Expressu, možete slobodno koristiti Webmail na način da upišete iza Internet adrese webmail. Također s najmanjim paketom dobivate 10 e-mail adresa što je više nego odlično.

STATISTIKE gdje možete provjeriti promet na vašoj Internet stranici te odakle dolaze posjetitelji je također dio CPanela i uključeno je u sve naše pakete.
once you start getting traffic you'll want to know where it's
coming from and what pages of your site they're visiting. Some
web hosts will throw stats tracking in with their standard package
or at least give you access to your log files which you can then
use with a third party software to run reports on the traffic
your site is receiving.

Također nudimo Front page konekciju, zatim autorespondere, backup – arhiviranje svih vaših stranica, pomoć, bandwidth itd.

Još jedna i najbitnija stvar je da unazad mjesec dana niti jedan od naših siteova nije bio down tj s onemogućenim pristupom.

Ukratko, nudimo odlične uvjete uz vrlo povoljne cijene.

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »